Καλλιθέα γραφείο 1.160 τ.μ, προς ενοικίαση | ref. 2882 - φωτογραφία 1 από 4
Μισθωμένο

Γραφείο 1.160 τ.μ., προς ενοικίαση

Κωδικός: 2882
€ 15.080

Σε κεντρικό σημείο της Καλλιθέας διατίθεται προς ενοικίαση γραφείο συνολικής επιφάνειας 1.160 τ.μ, κατανεμημένο σε δύο επίπεδα σύγχρονου κτηρίου. Το μέγεθος και η διάταξη του χώρου προσφέρουν σημαντική ευελιξία σε επιχειρήσεις που χρειάζονται ενιαίο, οργανωμένο περιβάλλον εργασίας.

Η διαρρύθμιση περιλαμβάνει υποδοχή, αίθουσα συσκέψεων και computer room, ενώ ο κύριος όγκος του χώρου αποτελείται από ανοιχτές open space επιφάνειες με λίγα κινητά κρυστάλλινα χωρίσματα που επιτρέπουν εύκολη προσαρμογή της διάταξης. Συμπληρωματικά, υπάρχουν WC, κουζινάκι και επιπρόσθετες θέσεις στάθμευσης.

Οι τεχνικές προδιαγραφές περιλαμβάνουν υποδαπέδια δομημένη καλωδίωση και αυτόνομο σύστημα ψύξης-θέρμανσης, στοιχεία που διασφαλίζουν σταθερή λειτουργικότητα σε όλη τη διάρκεια του έτους. Η ψευδοροφή είναι από ορυκτές ίνες και τα δάπεδα βινυλικά, υπερυψωμένα, επιτρέποντας εύκολη συντήρηση και οργάνωση καλωδιώσεων. Το κτήριο ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Γ.

Ο χώρος απευθύνεται σε εταιρείες μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους που αναζητούν ενιαίο γραφειακό χώρο με σαφή λειτουργική οργάνωση, εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς και δυνατότητα προσαρμογής της διάταξης στις ανάγκες τους.

Περιγραφή

Τύπος Ακινήτου
Γραφείο
Σκοπός
Προς ενοικίαση
Χρήσεις Γης
Αμιγής Κατοικία
Εμβαδόν Ακινήτου
1.160 τ.μ
Επίπεδα
2

Ενεργειακές Λεπτομέρειες

Ενεργειακή Κλάση
Γ > 100% – ≤ 125%
Θέρμανση/Ψύξη
Ψύξη θέρμανση με κλιματισμό VRF/VRV

Χαρακτηριστικά

Βινυλικά δάπεδα
Ψευδοροφή ορυκτών ινών

Σχετικά με την Περιοχή

Η Καλλιθέα είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής, ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά. Κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού έχει αναπτυχθεί ένας από τους πιο πυκνούς άξονες γραφείων της πόλης, με έδρες εταιρειών, τράπεζες και ξενοδοχεία, ενώ στην περιοχή βρίσκονται το Πάντειο και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο παραλιακό της τμήμα. Οι σταθμοί Καλλιθέα και Ταύρος της Γραμμής 1 του ηλεκτρικού τη συνδέουν με τον Πειραιά και την Ομόνοια, και το τραμ κινείται κατά μήκος της Συγγρού προς το Σύνταγμα και την παραλία. Το κέντρο της Αθήνας απέχει περίπου 15 λεπτά, ο Πειραιάς περίπου 15 λεπτά και το αεροδρόμιο περίπου 40-45 λεπτά οδικώς. Η θέση ανάμεσα σε κέντρο και λιμάνι και το σύγχρονο απόθεμα της Συγγρού κρατούν υψηλή τη ζήτηση για γραφεία και ολόκληρα κτήρια γραφείων, με εταιρείες να αναζητούν χώρους με καλύτερο κόστος από το εμπορικό κέντρο και επενδυτές να αγοράζουν για μίσθωση ή ανακαίνιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω:

T. +30 210 83 22 007

E. info@terraproperty.gr