Οικόπεδο 6.000 τ.μ., προς πώληση
Στις Αχαρνές-Μενίδι διατίθεται προς πώληση οικόπεδο 6.000 τ.μ, άρτιο και οικοδομήσιμο, με άμεση πρόσβαση σε φαρδύ ασφαλτοστρωμένο δρόμο που διευκολύνει τη μετακίνηση βαρέων οχημάτων και κοντέινερ.
Το οικόπεδο αναπτύσσεται σε επίπεδο έδαφος και επιτρέπει κτήριο με συντελεστή δόμησης 0,9, μέγιστη κάλυψη 40% της επιφάνειάς του και μέγιστο ύψος 12 μέτρα — παράμετροι που αφήνουν σημαντικό περιθώριο για ογκώδεις κατασκευές.
Η τοποθεσία εξασφαλίζει άμεση σύνδεση με την Εθνική Οδό Αθηνών–Λαμίας, ενώ η εγγύτητα στο κέντρο της Αθήνας καθιστά το ακίνητο προσβάσιμο από κάθε σημείο της πόλης χωρίς παρακάμψεις.
Το ακίνητο απευθύνεται σε επιχειρήσεις και επενδυτές που αναζητούν χώρο με επαρκείς δομικές δυνατότητες, εύκολη οδική πρόσβαση για βαρέα οχήματα και στρατηγική θέση στον δυτικό αστικό ιστό της Αθήνας.
Περιγραφή
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω: