Κηφισιά κτήριο 593 τ.μ, προς πώληση | ref. 3079 - φωτογραφία 1 από 1

Κτήριο 593 τ.μ., προς πώληση

Κωδικός: 3079
€ 1.000.000

Στην Κηφισιά, κτήριο συνολικής επιφάνειας 593 τ.μ υψώνεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 469 τ.μ, συνδυάζοντας αξιόλογο εμβαδόν με καθιερωμένη παρουσία σε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες περιοχές της βόρειας Αθήνας. Η κατασκευή του 2000 εξασφαλίζει δομική αξιοπιστία και λειτουργική ωριμότητα.

Το κτήριο διαθέτει μία κουζίνα και αναπτύσσεται σε χώρους που επιτρέπουν ευέλικτη οργάνωση ανά όροφο. Η εσωτερική διάταξη ευνοεί τη λειτουργική αυτοτέλεια των επιμέρους ενοτήτων, στοιχείο που ενισχύει τη μισθωτική του ευελιξία.

Σε επίπεδο υποδομών, το κτήριο είναι εξοπλισμένο με σύστημα μηχανικού εξαερισμού, ενώ η ενεργειακή του κλάση είναι Ζ. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά αντικατοπτρίζουν τα πρότυπα κατασκευής της εποχής και παρέχουν σαφή βάση για κάθε μελλοντική αξιολόγηση ή αναβάθμιση.

Απευθύνεται σε επενδυτές που αναζητούν μισθωμένο εισοδηματικό ακίνητο με αποδεδειγμένη μισθωτική ιστορία στην Κηφισιά. Το μέγεθος, η τοποθεσία και η κατάσταση του κτηρίου το καθιστούν κατάλληλο για χαρτοφυλάκιο με έμφαση στη σταθερότητα και τη μακροπρόθεσμη αξία.

Περιγραφή

Τύπος Ακινήτου
Κτήριο
Σκοπός
Προς Πώληση
Χρήσεις Γης
Γενική Κατοικία
Εμβαδόν Ακινήτου
593 τ.μ
Εμβαδόν Οικοπέδου
469 τ.μ
Έτος Κατασκευής
2000

Ενεργειακές Λεπτομέρειες

Ενεργειακή Κλάση
Ζ > 200% – ≤ 273%

Χαρακτηριστικά

Μηχανικός εξαερισμός
Πόρτα Ασφαλείας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω:

T. +30 210 83 22 007

E. info@terraproperty.gr