Κηφισιά κτήριο γραφείων 4.550 τ.μ, προς ενοικίαση | ref. 720 - φωτογραφία 1 από 5

Κτήριο γραφείων 4.550 τ.μ., προς ενοικίαση

Κωδικός: 720
€ 50.000

Βόρεια Αθήνα – Νέα Κηφισιά, διατίθεται προς ενοικίαση αυτόνομο κτίριο γραφείων συνολικής επιφάνειας 4.450 τ.μ, με εύκολη πρόσβαση στην Εθνική Οδό. Το ακίνητο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα σύγχρονων και λειτουργικών γραφειακών χώρων.

Συγκεκριμένα, το υπόγειο έχει εμβαδόν 1.667 τ.μ, το ισόγειο 1.315 τ.μ, ενώ ο πρώτος όροφος εκτείνεται σε 1.468 τ.μ Πρόκειται για κτίριο σύγχρονης κατασκευής, με διαμορφωμένους χώρους που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δομημένη καλωδίωση, διπλά ενεργειακά τζάμια, δάπεδα από πλακάκι, ειδική εγκατάσταση για υπολογιστικά συστήματα, τριφασικό ρεύμα, καθώς και αυτόνομο σύστημα κλιματισμού ψύξης και θέρμανσης. Επιπλέον, το κτίριο διαθέτει ασανσέρ για άτομα, ψευδοροφή από ορυκτή ίνα και άλλες σύγχρονες ανέσεις.

Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει διαμορφωμένος κήπος που προσφέρει ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον για τους χρήστες του κτιρίου.

Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν σύγχρονους, ευρύχωρους και άνετους επαγγελματικούς χώρους σε εξαιρετική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση.

Περιγραφή

Τύπος Ακινήτου
Κτήριο γραφείων
Σκοπός
Προς ενοικίαση
Χρήσεις Γης
Γενική Κατοικία
Εμβαδόν Ακινήτου
4.550 τ.μ
Έτος Κατασκευής
2000

Ενεργειακές Λεπτομέρειες

Ενεργειακή Κλάση
Δ > 125% – ≤ 150%
Θέρμανση/Ψύξη
Ψύξη θέρμανση με κλιματισμό VRF/VRV
Κουφώματα/Υαλοπίνακες
Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια

Χαρακτηριστικά

Ψευδοροφή ορυκτών ινών

Σχετικά με την Περιοχή

Η Κηφισιά είναι το ιστορικό κέντρο των βόρειων προαστίων. Συνδυάζει δρόμους με πολύ πράσινο, επαύλεις των αρχών του 20ού αιώνα και νεότερες κατοικίες με μία από τις πιο ζωντανές εμπορικές αγορές της Αττικής. Κατά μήκος της λεωφόρου Κηφισίας έχει αναπτυχθεί ισχυρός πόλος γραφείων, με έδρες εταιρειών και επαγγελματικές υπηρεσίες. Ο σταθμός της Κηφισιάς είναι το τέρμα της Γραμμής 1 του ηλεκτρικού. Η Εθνική Οδός και η Αττική Οδός απέχουν λίγα λεπτά. Το αεροδρόμιο είναι περίπου 25 λεπτά οδικώς και το κέντρο της Αθήνας 30-40 λεπτά, ανάλογα με την κίνηση. Οι λόγοι που η ζήτηση μένει σταθερή είναι το κύρος της περιοχής, η ποιότητα ζωής και η εύκολη πρόσβαση στους μεγάλους οδικούς άξονες. Αφορά τόσο κατοικίες όσο και σύγχρονα γραφεία, κυρίως από εταιρείες που θέλουν να είναι κοντά στο στελεχιακό δυναμικό των βορείων προαστίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω:

T. +30 210 83 22 007

E. info@terraproperty.gr