Κηφισιά γραφείο 582 τ.μ προς ενοικίαση - φωτογραφία 1 από 9

Γραφείο 582 τ.μ., προς ενοικίαση

Κωδικός: 2124-01
€ 7.570

Στην Κηφισιά προσφέρεται προς ενοικίαση γραφείο 582 τ.μ, κατασκευής 2002, αναπτυγμένο σε δύο επίπεδα και σε θέση προσόψεως, με απεριόριστη θέα που δίνει αίσθηση ανοίγματος και κύρους στον χώρο.

Η διαρρύθμιση έχει σχεδιαστεί για οργανωμένη εταιρική λειτουργία, με reception που εξυπηρετεί την υποδοχή και meeting room που καλύπτει συναντήσεις και εσωτερική συνεργασία. Η παρουσία 1 κουζίνας και 4 μπάνιων υποστηρίζει την καθημερινότητα μιας ομάδας με σταθερή κίνηση.

Σε επίπεδο υποδομών, ο φυσικός φωτισμός συμβάλλει σε πιο ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, ενώ το ασανσέρ ατόμων διευκολύνει τη σύνδεση των δύο επιπέδων. Τα βινυλικά δάπεδα και η ψευδοροφή ορυκτών ινών συνδυάζονται με κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, φωτισμό LED και εξαερισμό με ανάκτηση θερμότητας (HRV), ενώ η δομημένη καλωδίωση cat6 και το server room καλύπτουν τις ανάγκες δικτύωσης, με σύστημα πυρανίχνευσης για επιπλέον ασφάλεια.

Ταιριάζει σε επιχειρήσεις που θέλουν να εγκατασταθούν ή να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις τους στην Κηφισιά, δίνοντας έμφαση σε λειτουργικότητα και τεχνική ετοιμότητα. Οι 8 θέσεις στάθμευσης και η κοντινή στάση λεωφορείου ενισχύουν την πρακτικότητα για προσωπικό και επισκέπτες.

Περιγραφή

Τύπος Ακινήτου
Γραφείο
Σκοπός
Προς ενοικίαση
Χρήσεις Γης
Γενική Κατοικία
Εμβαδόν Ακινήτου
582 τ.μ
Έτος Κατασκευής
2002
Μπάνια
4
Επίπεδα
2
Θέσεις Στάθμευσης
8

Ενεργειακές Λεπτομέρειες

Ενεργειακή Κλάση
Β > 75% – ≤ 100%
Θέρμανση/Ψύξη
Ψύξη θέρμανση με κλιματισμό VRF/VRV
Κουφώματα/Υαλοπίνακες
Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια

Χαρακτηριστικά

Meeting room
Reception
Server room
Απεριόριστη θέα
Αποθήκη
Ασανσέρ ατόμων
Βινυλικά δάπεδα
Βιομηχανικό ρεύμα
Δομημένη καλωδίωση cat6
Εξαερισμός με ανάκτηση θερμότητας (HRV)
Κοντά σε στάση λεωφορείου
Προσόψεως
Σύστημα πυρανίχνευσης
Τριφασικό ρεύμα
Υποσταθμός ρεύματος
Φυσικός φωτισμός
Φωτισμός led
Ψευδοροφή ορυκτών ινών

Σχετικά με την Περιοχή

Η Κηφισιά είναι το ιστορικό κέντρο των βόρειων προαστίων. Συνδυάζει δρόμους με πολύ πράσινο, επαύλεις των αρχών του 20ού αιώνα και νεότερες κατοικίες με μία από τις πιο ζωντανές εμπορικές αγορές της Αττικής. Κατά μήκος της λεωφόρου Κηφισίας έχει αναπτυχθεί ισχυρός πόλος γραφείων, με έδρες εταιρειών και επαγγελματικές υπηρεσίες. Ο σταθμός της Κηφισιάς είναι το τέρμα της Γραμμής 1 του ηλεκτρικού. Η Εθνική Οδός και η Αττική Οδός απέχουν λίγα λεπτά. Το αεροδρόμιο είναι περίπου 25 λεπτά οδικώς και το κέντρο της Αθήνας 30-40 λεπτά, ανάλογα με την κίνηση. Οι λόγοι που η ζήτηση μένει σταθερή είναι το κύρος της περιοχής, η ποιότητα ζωής και η εύκολη πρόσβαση στους μεγάλους οδικούς άξονες. Αφορά τόσο κατοικίες όσο και σύγχρονα γραφεία, κυρίως από εταιρείες που θέλουν να είναι κοντά στο στελεχιακό δυναμικό των βορείων προαστίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω:

T. +30 210 83 22 007

E. info@terraproperty.gr