Άγιος Ι. Ρέντη γραφείο 4.550 τ.μ, προς ενοικίαση | ref. 2658 - φωτογραφία 1 από 3
Μισθωμένο

Γραφείο 4.550 τ.μ., προς ενοικίαση

Κωδικός: 2658
€ 54.500

Στον Άγιο Ι. Ρέντη, το κτήριο αυτό προσφέρει γραφειακή επιφάνεια 4.550 τ.μ σε ένα ενιαίο επίπεδο, με την ευελιξία που απαιτεί η σύγχρονη επαγγελματική χρήση. Κατασκευής 2001, παραδίδεται πλήρως ανακαινισμένο σε κατάσταση hot shell, έτοιμο να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του ενοικιαστή.

Η εσωτερική διάταξη είναι open space, παρέχοντας ανεμπόδιστη επιφάνεια εργασίας που μπορεί να οργανωθεί ελεύθερα. Το κτήριο διαθέτει ψευδοροφή από ορυκτή ίνα, κουζίνα και δύο χώρους υγιεινής, ενώ υπάρχει και χώρος στάθμευσης.

Τα βινυλικά δάπεδα και η δομημένη καλωδίωση Cat6 αποτελούν μέρος της παράδοσης, μαζί με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης και ψύξης. Η ενεργειακή κλάση του κτηρίου είναι Γ. Η υποδομή καλύπτει τις βασικές τεχνικές απαιτήσεις χωρίς να προϋποθέτει πρόσθετες παρεμβάσεις πριν τη λειτουργία.

Το ακίνητο απευθύνεται σε εταιρείες που αναζητούν μεγάλη, ενιαία γραφειακή επιφάνεια με δυνατότητα προσαρμογής — είτε για εγκατάσταση κεντρικών γραφείων είτε για τμηματική ενοικίαση ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες.

Περιγραφή

Τύπος Ακινήτου
Γραφείο
Σκοπός
Προς ενοικίαση
Χρήσεις Γης
Γενική Κατοικία
Εμβαδόν Ακινήτου
4.550 τ.μ
Έτος Κατασκευής
2001
Μπάνια
2

Ενεργειακές Λεπτομέρειες

Ενεργειακή Κλάση
Γ > 100% – ≤ 125%
Θέρμανση/Ψύξη
Ψύξη θέρμανση με κλιματισμό VRF/VRV

Χαρακτηριστικά

Βινυλικά δάπεδα
Ολοκληρωμένο Σύστημα Συναγερμού

Σχετικά με την Περιοχή

Ο Άγιος Ιωάννης Ρέντης είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα της περιοχής του Πειραιά, ανάμεσα στον Κηφισό, τη Νίκαια και το Μοσχάτο. Εδώ βρίσκεται η Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, ενώ κατά μήκος της οδού Πειραιώς και της λεωφόρου Θηβών έχουν εγκατασταθεί αποθήκες, βιομηχανίες, εκθέσεις και σύγχρονα κτήρια γραφείων. Η κατοικία συγκεντρώνεται σε μικρότερο τμήμα της περιοχής. Η λεωφόρος Κηφισού, η οδός Πειραιώς και η λεωφόρος Θηβών δίνουν άμεση πρόσβαση στο λιμάνι, στο κέντρο και στην Αττική Οδό. Ο Πειραιάς απέχει περίπου 10 λεπτά, το κέντρο της Αθήνας περίπου 20 λεπτά και το αεροδρόμιο περίπου 40 λεπτά οδικώς. Η θέση ανάμεσα στο λιμάνι και στο οδικό δίκτυο της Αττικής κρατά υψηλή τη ζήτηση για αποθήκες και χώρους logistics. Ζητούνται επίσης γραφεία, συχνά από εταιρείες που θέλουν τα κεντρικά τους γραφεία κοντά στις αποθήκες τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω:

T. +30 210 83 22 007

E. info@terraproperty.gr