Άγιος Ι. Ρέντη γραφείο 1.200 τ.μ, προς ενοικίαση | ref. 2871 - φωτογραφία 1 από 5

Γραφείο 1.200 τ.μ., προς ενοικίαση

Κωδικός: 2871
€ 19.500

Στην περιοχή του Αγίου Ι. Ρέντη διατίθεται προς ενοικίαση γραφείο συνολικής επιφάνειας 1.200 τ.μ, σε κτήριο κατασκευής 2001 που παραδίδεται πρόσφατα ανακαινισμένο, σε κατάσταση «hot shell». Η στρατηγική τοποθεσία εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση, ενώ το μέγεθος του χώρου προσφέρει σημαντικά περιθώρια οργάνωσης για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ο χώρος διαθέτει open space διαρρύθμιση, η οποία επιτρέπει ελεύθερη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε χρήσης. Ξεχωρίζει η δυνατότητα τμηματικής ενοικίασης, στοιχείο που προσδίδει επιπλέον ευελιξία σε επιχειρήσεις που αναζητούν μικρότερο ή μεγαλύτερο τμήμα του συνολικού χώρου.

Το κτήριο είναι εξοπλισμένο με αδιάβροχη ψευδοροφή, βινυλικά δάπεδα και ενεργειακή κλάση Γ. Η κουζίνα και το wc διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές για την καθημερινή λειτουργία, ενώ η συνολική κατασκευή αντανακλά τα πρότυπα σύγχρονων επαγγελματικών χώρων.

Πρόκειται για επιλογή που ταιριάζει σε επιχειρήσεις που αναζητούν λειτουργικό, ευέλικτο και ανακαινισμένο χώρο μεγάλης κλίμακας, με δυνατότητα προσαρμογής στις δικές τους ανάγκες οργάνωσης και ανάπτυξης.

Περιγραφή

Τύπος Ακινήτου
Γραφείο
Σκοπός
Προς ενοικίαση
Χρήσεις Γης
Γενική Κατοικία
Εμβαδόν Ακινήτου
1.200 τ.μ
Έτος Κατασκευής
2001

Ενεργειακές Λεπτομέρειες

Ενεργειακή Κλάση
Γ > 100% – ≤ 125%
Θέρμανση/Ψύξη
Ψύξη θέρμανση με κλιματισμό VRF/VRV

Χαρακτηριστικά

Αδιάβροχη ψευδοροφή - wc κουζίνα
Βινυλικά δάπεδα
Ολοκληρωμένο Σύστημα Συναγερμού

Σχετικά με την Περιοχή

Ο Άγιος Ιωάννης Ρέντης είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα της περιοχής του Πειραιά, ανάμεσα στον Κηφισό, τη Νίκαια και το Μοσχάτο. Εδώ βρίσκεται η Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, ενώ κατά μήκος της οδού Πειραιώς και της λεωφόρου Θηβών έχουν εγκατασταθεί αποθήκες, βιομηχανίες, εκθέσεις και σύγχρονα κτήρια γραφείων. Η κατοικία συγκεντρώνεται σε μικρότερο τμήμα της περιοχής. Η λεωφόρος Κηφισού, η οδός Πειραιώς και η λεωφόρος Θηβών δίνουν άμεση πρόσβαση στο λιμάνι, στο κέντρο και στην Αττική Οδό. Ο Πειραιάς απέχει περίπου 10 λεπτά, το κέντρο της Αθήνας περίπου 20 λεπτά και το αεροδρόμιο περίπου 40 λεπτά οδικώς. Η θέση ανάμεσα στο λιμάνι και στο οδικό δίκτυο της Αττικής κρατά υψηλή τη ζήτηση για αποθήκες και χώρους logistics. Ζητούνται επίσης γραφεία, συχνά από εταιρείες που θέλουν τα κεντρικά τους γραφεία κοντά στις αποθήκες τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω:

T. +30 210 83 22 007

E. info@terraproperty.gr