Καλλιθέα κτήριο 7.353 τ.μ, προς πώληση | ref. 3382 - φωτογραφία 1 από 10

Κτήριο 7.353 τ.μ., προς πώληση

Κωδικός: 3382
Τιμή Κατόπιν Επικοινωνίας

Στην Καλλιθέα διατίθεται προς πώληση κτήριο 7.353 τ.μ, προσόψεως, με απεριόριστη θέα και άμεση σύνδεση με την πόλη χάρη στην κοντινή στάση μετρό. Πρόκειται για μια λύση που συνδυάζει μέγεθος και καθημερινή πρακτικότητα για μεγάλες ομάδες.

Το κτήριο αναπτύσσεται σε 10 επίπεδα και υποστηρίζει καθαρή οργάνωση λειτουργιών, με reception για την υποδοχή επισκεπτών, meeting room για συναντήσεις και server room για την κεντρική διαχείριση υποδομών. Τα γυάλινα κινητά χωρίσματα επιτρέπουν να δημιουργηθούν ανοιχτοί ή πιο διακριτοί χώροι, ανάλογα με τον τρόπο εργασίας.

Η ανακαίνιση του 2009 αναβάθμισε ουσιαστικά την καθημερινή λειτουργία, με βιομηχανικό ρεύμα και γεννήτρια για υποστήριξη κρίσιμων αναγκών. Η τεχνολογική υποδομή περιλαμβάνει δομημένη καλωδίωση cat6 και δίκτυο οπτικής ίνας, ενώ ο φωτισμός LED συμβάλλει σε σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Στην ποιότητα χώρου συνεισφέρουν τα υπερειψωμένα δάπεδα, τα βινυλικά δάπεδα και η ψευδοροφή ορυκτών ινών, καθώς και τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, με φυσικό φωτισμό και συστήματα εξαερισμού, συμπεριλαμβανομένου HRV.

Για εταιρείες με αυξημένες απαιτήσεις σε υποδομές και ασφάλεια, το κτήριο διαθέτει σύστημα πυρανίχνευσης και σύστημα πυρόσβεσης sprinklers, ενώ η ύπαρξη αποθήκης και ασανσέρ ατόμων ενισχύει την καθημερινή λειτουργικότητα. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε οργανισμούς που θέλουν να στεγάσουν κεντρικές υπηρεσίες σε ένα μεγάλο, ευέλικτο και τεχνολογικά έτοιμο περιβάλλον.

Περιγραφή

Τύπος Ακινήτου
Κτήριο
Σκοπός
Προς πώληση
Χρήσεις Γης
Γενική Κατοικία
Εμβαδόν Ακινήτου
7.353 τ.μ
Έτος Κατασκευής | Ανακαίνισης
1971 | 2009
Επίπεδα
10

Ενεργειακές Λεπτομέρειες

Ενεργειακή Κλάση
Γ > 100% – ≤ 125%
Θέρμανση/Ψύξη
Ψύξη θέρμανση με κλιματισμό VRF/VRV
Κουφώματα/Υαλοπίνακες
Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια

Χαρακτηριστικά

Meeting room
Reception
Server room
Απεριόριστη θέα
Αποθήκη
Ασανσέρ ατόμων
Βινυλικά δάπεδα
Βιομηχανικό ρεύμα
Γεννήτρια
Γυάλινα κινητά χωρίσματα
Δίκτυο οπτικής ίνας
Δομημένη καλωδίωση cat6
Εξαερισμός με ανάκτηση θερμότητας (HRV)
Θυρωρείο
Κοντά σε στάση μετρό
Προσόψεως
Σήμανση & Έξοδοι Διαφυγής Κινδύνου
Σύστημα Κάμερες Ασφαλείας - CCTV
Σύστημα πυρανίχνευσης
Σύστημα πυρόσβεσης sprinklers
Υπερειψωμένα δάπεδα
Φυσικός εξαερισμός
Φυσικός φωτισμός
Φωτισμός led
Ψευδοροφή ορυκτών ινών

Σχετικά με την Περιοχή

Η Καλλιθέα είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής, ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά. Κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού έχει αναπτυχθεί ένας από τους πιο πυκνούς άξονες γραφείων της πόλης, με έδρες εταιρειών, τράπεζες και ξενοδοχεία, ενώ στην περιοχή βρίσκονται το Πάντειο και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο παραλιακό της τμήμα. Οι σταθμοί Καλλιθέα και Ταύρος της Γραμμής 1 του ηλεκτρικού τη συνδέουν με τον Πειραιά και την Ομόνοια, και το τραμ κινείται κατά μήκος της Συγγρού προς το Σύνταγμα και την παραλία. Το κέντρο της Αθήνας απέχει περίπου 15 λεπτά, ο Πειραιάς περίπου 15 λεπτά και το αεροδρόμιο περίπου 40-45 λεπτά οδικώς. Η θέση ανάμεσα σε κέντρο και λιμάνι και το σύγχρονο απόθεμα της Συγγρού κρατούν υψηλή τη ζήτηση για γραφεία και ολόκληρα κτήρια γραφείων, με εταιρείες να αναζητούν χώρους με καλύτερο κόστος από το εμπορικό κέντρο και επενδυτές να αγοράζουν για μίσθωση ή ανακαίνιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω:

T. +30 210 83 22 007

E. info@terraproperty.gr