Κέντρική Αθήνα κτήριο 17.132 τ.μ, προς ενοικίαση | ref. 2057 - φωτογραφία 1 από 2
Μισθωμένο

Κτήριο 17.132 τ.μ., προς ενοικίαση

Κωδικός: 2057
€ 144.000

Στην Κεντρική Αθήνα διατίθεται προς ενοικίαση επαγγελματικό κτήριο συνολικής επιφάνειας 17.132 τ.μ, κατασκευής 2018. Το μέγεθος και η κεντρική θέση του το καθιστούν κατάλληλο για εταιρείες που χρειάζονται σημαντική επιχειρησιακή παρουσία στο κέντρο της πόλης.

Η διαρρύθμιση των χώρων επιτρέπει ευέλικτη οργάνωση ανά όροφο, με δυνατότητα προσαρμογής στις λειτουργικές απαιτήσεις κάθε χρήστη. Το κτήριο αναπτύσσεται σε πολλαπλά επίπεδα, προσφέροντας επαρκή χώρο για τμηματοποιημένη ή ενιαία εταιρική εγκατάσταση.

Ως προς τις υποδομές, το κτήριο φέρει ψευδοροφή ορυκτών ινών και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, που συμβάλλουν στην ηχομόνωση και στη θερμική άνεση. Η ενεργειακή κατηγορία Γ αντικατοπτρίζει τις προδιαγραφές κτηρίου που παραδόθηκε το 2018.

Το κτήριο απευθύνεται σε εταιρείες ή οργανισμούς που αναζητούν μεγάλη ενιαία επιφάνεια στο κέντρο της Αθήνας — είτε για κεντρικά γραφεία, είτε για πολυεπίπεδη εταιρική εγκατάσταση με ανάγκη άμεσης πρόσβασης στον αστικό ιστό.

Περιγραφή

Τύπος Ακινήτου
Κτήριο
Σκοπός
Προς ενοικίαση
Χρήσεις Γης
Γενική Κατοικία
Εμβαδόν Ακινήτου
17.132 τ.μ
Έτος Κατασκευής
2018

Ενεργειακές Λεπτομέρειες

Ενεργειακή Κλάση
Γ > 100% – ≤ 125%
Θέρμανση/Ψύξη
Ψύξη θέρμανση με κλιματισμό VRF/VRV
Κουφώματα/Υαλοπίνακες
Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια

Χαρακτηριστικά

Πόρτα Ασφαλείας
Ψευδοροφή ορυκτών ινών

Σχετικά με την Περιοχή

Οι Αμπελόκηποι αποτελούν έναν από τους κεντρικότερους επιχειρηματικούς πυρήνες της Αθήνας, στο σημείο όπου ξεκινούν οι λεωφόροι Κηφισίας, Μεσογείων και Αλεξάνδρας. Εδώ βρίσκεται ο Πύργος Αθηνών και πλήθος κτηρίων γραφείων, τραπεζών και επαγγελματικών υπηρεσιών, σε συνδυασμό με πυκνή κατοικία και καθημερινή αγορά. Οι σταθμοί Αμπελόκηποι και Πανόρμου της Γραμμής 3 του μετρό συνδέουν την περιοχή απευθείας με το Σύνταγμα σε λίγα λεπτά και με το αεροδρόμιο χωρίς αλλαγή. Οδικώς, το αεροδρόμιο απέχει περίπου 35 λεπτά μέσω Κηφισίας και Αττικής Οδού. Η κεντρική θέση και η άμεση σύνδεση με το μετρό κρατούν υψηλή τη ζήτηση για γραφεία και κατοικίες, με σταθερό επενδυτικό ενδιαφέρον για ανακαίνιση και επανάχρηση του κτηριακού αποθέματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω:

T. +30 210 83 22 007

E. info@terraproperty.gr