Καλλιθέα γραφείο 370 τ.μ, προς ενοικίαση | ref. 3157-01 - φωτογραφία 1 από 2

Γραφείο 370 τ.μ., προς ενοικίαση

Κωδικός: 3157-01
€ 3.000

Στην Καλλιθέα διατίθεται γραφείο 370 τ.μ στον 6ο όροφο, προσόψεως και ιδιαίτερα φωτεινό, με άμεση σύνδεση με την καθημερινή μετακίνηση χάρη στην εγγύτητα σε στάση λεωφορείου.

Ο χώρος έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ευελιξία, καθώς αναπτύσσεται κυρίως σε open space, ενώ συμπληρώνεται από αίθουσα συνεδριάσεων για οργανωμένες συναντήσεις. Η λειτουργικότητα ενισχύεται από την ύπαρξη κουζίνας και 2 WC, καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Σε επίπεδο υποδομών, το κτήριο εξυπηρετείται από ασανσέρ ατόμων και προσφέρει μηχανικό εξαερισμό για σταθερή ποιότητα αέρα. Η ηλεκτρολογική υποστήριξη περιλαμβάνει τριφασικό ρεύμα, υποσταθμό ρεύματος και γεννήτρια, στοιχεία που διευκολύνουν απαιτητικές εταιρικές λειτουργίες. Τα δάπεδα από πλακάκι, η ψευδοροφή ορυκτών ινών και τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια συνθέτουν ένα πρακτικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Η συνολική εικόνα του ακινήτου ταιριάζει σε εταιρείες που θέλουν έναν ευρύχωρο χώρο με καθαρή οργάνωση, αξιόπιστες υποδομές και εύκολη πρόσβαση στην Καλλιθέα, είτε για καθημερινή γραφειακή χρήση είτε για ομάδες που λειτουργούν σε ανοιχτή διάταξη.

Περιγραφή

Τύπος Ακινήτου
Γραφείο
Σκοπός
Προς ενοικίαση
Χρήσεις Γης
Γενική Κατοικία
Εμβαδόν Ακινήτου
370 τ.μ
Μπάνια
2

Ενεργειακές Λεπτομέρειες

Ενεργειακή Κλάση
Γ > 100% – ≤ 125%
Θέρμανση/Ψύξη
Ανεξάρτητη ψύξη με κλιματισμό
Κουφώματα/Υαλοπίνακες
Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια

Χαρακτηριστικά

Ασανσέρ ατόμων
Γεννήτρια
Δάπεδα από πλακάκι
Θυρωρείο
Κοντά σε στάση λεωφορείου
Μηχανικός εξαερισμός
Προσόψεως
Τριφασικό ρεύμα
Υποσταθμός ρεύματος
Ψευδοροφή ορυκτών ινών

Σχετικά με την Περιοχή

Η Καλλιθέα είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής, ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά. Κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού έχει αναπτυχθεί ένας από τους πιο πυκνούς άξονες γραφείων της πόλης, με έδρες εταιρειών, τράπεζες και ξενοδοχεία, ενώ στην περιοχή βρίσκονται το Πάντειο και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο παραλιακό της τμήμα. Οι σταθμοί Καλλιθέα και Ταύρος της Γραμμής 1 του ηλεκτρικού τη συνδέουν με τον Πειραιά και την Ομόνοια, και το τραμ κινείται κατά μήκος της Συγγρού προς το Σύνταγμα και την παραλία. Το κέντρο της Αθήνας απέχει περίπου 15 λεπτά, ο Πειραιάς περίπου 15 λεπτά και το αεροδρόμιο περίπου 40-45 λεπτά οδικώς. Η θέση ανάμεσα σε κέντρο και λιμάνι και το σύγχρονο απόθεμα της Συγγρού κρατούν υψηλή τη ζήτηση για γραφεία και ολόκληρα κτήρια γραφείων, με εταιρείες να αναζητούν χώρους με καλύτερο κόστος από το εμπορικό κέντρο και επενδυτές να αγοράζουν για μίσθωση ή ανακαίνιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω:

T. +30 210 83 22 007

E. info@terraproperty.gr