Οικόπεδο 5.000 τ.μ., προς πώληση
Σε απόσταση αναπνοής από τον κόμβο 4 της Αττικής Οδού, στον Ασπρόπυργο, διατίθεται προς πώληση οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ. Η θέση του εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στο κύριο οδικό δίκτυο, στοιχείο που το κάνει ιδιαίτερα λειτουργικό για επιχειρηματικές δραστηριότητες που βασίζονται στη ταχύτητα διακίνησης.
Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, με συντελεστή δόμησης 0,4 και μέγιστη κάλυψη 40%. Διαθέτει ήδη άδεια για κατασκευή ισόγειας αποθήκης επιφάνειας 2.000 τ.μ, γεγονός που επιτρέπει άμεση έναρξη κατασκευαστικών εργασιών χωρίς καθυστερήσεις αδειοδότησης.
Η υπάρχουσα άδεια μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να προσαρμοστεί στις ανάγκες του αγοραστή, προσφέροντας ευελιξία στον σχεδιασμό του τελικού κτηρίου. Η έκταση και η διαμόρφωση του οικοπέδου το καθιστούν κατάλληλο για εγκαταστάσεις βαρέως τύπου αποθηκών, καθώς και για ψυγεία, καλύπτοντας διαφορετικές λειτουργικές απαιτήσεις.
Το ακίνητο απευθύνεται σε επιχειρήσεις logistics, εμπορίου ή βιομηχανικής αποθήκευσης που αναζητούν χώρο με ήδη εξασφαλισμένη άδεια δόμησης και στρατηγική θέση κοντά στο βασικό οδικό άξονα της Δυτικής Αττικής.
Περιγραφή
Σχετικά με την Περιοχή
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω: