Ασπρόπυργος οικόπεδο 30.000 τ.μ, προς ενοικίαση | ref. 1170 - φωτογραφία 1 από 2
Μισθωμένο

Οικόπεδο 30.000 τ.μ., προς ενοικίαση

Κωδικός: 1170
€ 4.200

Στη Δυτική Αττική, στην περιοχή του Ασπροπύργου, προσφέρεται προς ενοικίαση οικόπεδο συνολικής έκτασης 30 στρεμμάτων, σε εξαιρετική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση.

Το οικόπεδο διαθέτει άνετες διαστάσεις, με πρόσοψη 210 μέτρων σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο και βάθος περίπου 100 μέτρων. Είναι περιφραγμένο, προσφέροντας ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Η συγκεκριμένη έκταση είναι κατάλληλη για ποικίλες χρήσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για επενδύσεις ή επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Περιγραφή

Τύπος Ακινήτου
Οικόπεδο
Σκοπός
Προς Ενοικίαση
Εμβαδόν Ακινήτου
30.000 τ.μ
Πρόσοψη
210 μ

Χαρακτηριστικά

Βιομηχανικό ρεύμα
Ολοκληρωμένο Σύστημα Συναγερμού
Περίφραξη Ασφαλείας

Σχετικά με την Περιοχή

Ο Ασπρόπυργος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους βιομηχανικούς και logistics κόμβους της Αττικής, με στρατηγική θέση στο Θριάσιο Πεδίο. Η περιοχή φιλοξενεί μεγάλες αποθήκες, κέντρα διανομής και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εξυπηρετώντας την εγχώρια και διεθνή εφοδιαστική αλυσίδα, ενώ βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά. Διαθέτει άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό και την Εθνική Οδό (Αθηνών–Κορίνθου), προσφέροντας ταχεία διασύνδεση με το κέντρο της Αθήνας, το λιμάνι και το εθνικό οδικό δίκτυο. Η χωροθέτηση της περιοχής διευκολύνει τη βαριά κυκλοφορία και τις μεταφορικές δραστηριότητες. Ο Ασπρόπυργος παρουσιάζει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον στον τομέα των logistics και των βιομηχανικών ακινήτων, με αυξημένη ζήτηση για σύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις και σταθερές αποδόσεις σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω:

T. +30 210 83 22 007

E. info@terraproperty.gr