Ασπρόπυργος αποθηκευτικός χώρος 550 τ.μ, προς ενοικίαση | ref. 985 - φωτογραφία 1 από 3
Μισθωμένο

Αποθηκευτικός χώρος 550 τ.μ., προς ενοικίαση

Κωδικός: 985
€ 1.500

Ασπρόπυργος, σε εξαιρετική τοποθεσία κοντά στην Αττική Οδό, διατίθεται προς ενοικίαση εμπορική αποθήκη επιφάνειας 550 τ.μ

Η αποθήκη αποτελείται από έναν ενιαίο ισόγειο χώρο διαστάσεων 22x25 μέτρων, χωρίς ενδιάμεσες κολώνες, προσφέροντας ευελιξία στη διαρρύθμιση και χρήση. Το ύψος του χώρου είναι 6 μέτρα στα πλάγια και φτάνει τα 7,5 μέτρα στο κέντρο, εξασφαλίζοντας άνετο χώρο για αποθήκευση και λειτουργίες.

Το ακίνητο διαθέτει δύο WC, ένα ρολό εισόδου πλάτους 5 μέτρων, βιομηχανικό δάπεδο σε άριστη κατάσταση και επαρκή φυσικό φωτισμό. Επιπλέον, υπάρχει εξέδρα με δύο ράμπες – μία επικλινής και μία κανονική – που διευκολύνουν την φόρτωση και εκφόρτωση.

Το οικόπεδο που περιβάλλει την αποθήκη έχει έκταση περίπου 2,5 στρέμματα, είναι ασφαλτοστρωμένο και περιφραγμένο με τοιχείο και κάγκελα, προσφέροντας ασφάλεια και άνετο χώρο για στάθμευση ή ελιγμούς οχημάτων. Υπάρχει μία κύρια πόρτα εισόδου και δυνατότητα εγκατάστασης δεύτερης.

Η αποθήκη είναι κατάλληλη για ποικίλες χρήσεις, τόσο για απλή αποθήκευση όσο και για την αποθήκευση τροφίμων, ψυγείων κ.ά., καλύπτοντας υψηλές απαιτήσεις λειτουργικότητας.

Η θέση του ακινήτου χαρακτηρίζεται από άριστη προσβασιμότητα και στρατηγικό σημείο, ιδανικό για επιχειρήσεις που επιζητούν εύκολη σύνδεση με το οδικό δίκτυο και γρήγορη διακίνηση εμπορευμάτων.

Περιγραφή

Τύπος Ακινήτου
Αποθηκευτικός χώρος
Σκοπός
Προς Ενοικίαση
Εμβαδόν Ακινήτου
550 τ.μ
Εμβαδόν Οικοπέδου
2.500 τ.μ
Έτος Κατασκευής
2006

Ενεργειακές Λεπτομέρειες

Ενεργειακή Κλάση
Εξαιρείται από την έκδοση ΠΕΑ

Χαρακτηριστικά

Βιομηχανικά δάπεδα

Σχετικά με την Περιοχή

Ο Ασπρόπυργος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους βιομηχανικούς και logistics κόμβους της Αττικής, με στρατηγική θέση στο Θριάσιο Πεδίο. Η περιοχή φιλοξενεί μεγάλες αποθήκες, κέντρα διανομής και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εξυπηρετώντας την εγχώρια και διεθνή εφοδιαστική αλυσίδα, ενώ βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά. Διαθέτει άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό και την Εθνική Οδό (Αθηνών–Κορίνθου), προσφέροντας ταχεία διασύνδεση με το κέντρο της Αθήνας, το λιμάνι και το εθνικό οδικό δίκτυο. Η χωροθέτηση της περιοχής διευκολύνει τη βαριά κυκλοφορία και τις μεταφορικές δραστηριότητες. Ο Ασπρόπυργος παρουσιάζει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον στον τομέα των logistics και των βιομηχανικών ακινήτων, με αυξημένη ζήτηση για σύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις και σταθερές αποδόσεις σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω:

T. +30 210 83 22 007

E. info@terraproperty.gr