Φωτοβολταϊκό πάρκο 500 kW, προς πώληση
Πωλείται συστάδα 20 φωτοβολταϊκών πάρκων, έκαστο ισχύος 500 kW, με συνολική δυναμικότητα 10 MW. Η πώληση μπορεί να γίνει είτε ενιαία για το σύνολο, είτε τ.μηματικά.
Τα πάρκα θα κατασκευαστούν με bifacial πάνελ της Upsolar, inverters της Huawei και σταθερές βάσεις. Κάθε πάρκο θα εγκατασταθεί σε οικόπεδα επιφάνειας από 8.000 έως 14.000 τ.μ, με ετήσια μισθώματα που κυμαίνονται από 1.600 έως 2.500 ευρώ ανά οικόπεδο.
Η συμφωνημένη ταρίφα με το δίκτυο (feed-in tariff) για τα επόμενα 20 χρόνια είναι 0,06574 €/kWh. Κάθε πάρκο αναμένεται να παράγει περίπου 800.000 kWh ετησίως, με εκτιμώμενα έσοδα ανά πάρκο μεταξύ 52.000 και 53.000 ευρώ.
Έχουν ήδη πληρωθεί οι όροι σύνδεσης, έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον ΔΑΠΕΕΠ και η κατασκευή προχωρά ομαλά. Η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία του ιδιοκτήτη είναι δεδομένες. Η αγορά πραγματοποιείται μέσω μεταβίβασης εταιρίας.
Περιγραφή
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μέσω: